Translate

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Κοινωνική επανάσταση


Με ρώτησαν κάποιοι γνωστοί τί σκέφτομαι εγώ σαν αναρχικός σαν αντίδοτο για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τη διαρκή κρίση που ζεί ο μέσος Έλληνας από το 2009...

Μα φυσικά μια κοινωνική επανάσταση, που έχει καθαρογραφεί από πολλούς αναρχικούς εδώ και χρόνια και οδηγεί στην αναρχική ουτοπία. Μια κοινωνία χωρίς αφεντικά και θεούς, μια κοινωνία που ο εργαζόμενος δεν κυνηγά το αφεντικό του για δεδουλευμένα. Χωρίς πολιτικούς και ξύλινη γλώσσα και έργο μηδέν. Χωρίς μπάτσους πάνω από το κεφάλι σας.

Μια κοινωνία που θα εκφράζει πολιτισμό και θα προωθεί την ελευθερία του λόγου, χωρίς να θέτει περιορισμούς στα όνειρα των νέων, χωρίς να καταδικάζει ολόκληρες γενιές στη φτώχεια για να πλουτίσουν διεθνή νομισματικά ταμεία και κωλοτραπεζίτες όπως σήμερα.

Σας ακούγεται είμαι σίγουρος περίεργο, αλλά ΕΣΕΙΣ και μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέτοια κοινωνία.

Για αρχή πρέπει να ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ τη σαπίλα και τη διαφθορά δεκαετιών που η μεταπολίτευση στην Ελλάδα δημιούργησε. Να ρίξουμε πρωθυπουργούς, βουλευτές, δημάρχους, μεγαλοεφοπλιστές, τοκογλύφους και λοιπούς ΗΛΙΘΙΟΥΣ στον καιάδα. Μιά και καλή χωρίς οίκτο.

Η αυτοργάνωση μετά θα έχει το λόγο για να δημιουργηθούν οι δομές μιας ελεύθερης κοινωνίας, και να μου το θυμηθείτε ότι χωρίς την οικονομική δικτατορία πάνω από τα κεφάλια σας θα αρχίσετε πραγματικά να ζείτε.

Καλημέρα και καλή δύναμη σε όσους από μας είμαστε απέναντι σε κάθε εξουσία ή αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου