Translate

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Επαναστατικός ακτιβισμός μέσω ίντερνετ

Τόσες χώρες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για «επαναστατικούς» σκοπούς, γιατί η Ελλαδίτσα δεν;


Η εύκολη απάντηση είναι ότι ΔΕΝ το κατέχουν το άθλημα ενώ η πιο ψαγμένη ότι απλά είναι τόσο διασπασμένοι σε ομαδούλες και κομματόσκυλα που ξεχνάνε ότι από το 2008 μπήκαμε σε κρίση διαρκείας...

Ξεχνάνε βέβαια οι βολεμμένοι ότι ΔΕΝ θα τους χαριστεί ΤΙΠΟΤΑ και αυτό άρχισε να φαίνεται ακόμα και στα πουλημένα ΜΜΕ.

Και φυσικά αυτή η κρίση δεν θα κρατήσει λίγο μιας και το ΜΟΝΟ που θα σας γλίτωνε καλά μου πρόβατα είναι το αυτονόητο:

ΕΞΕΓΕΡΣΗ, με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και δίκες και καταδίκες ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων στα σκάνδαλα των τελευταίων 40 ετών που σας έφτασαν στο σήμερα.

Εξάλλου ακόμα και ένα νήπιο να ρωτήσεις τί σκατά σημαίνει δημοκρατία, δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, αυτοργάνωση, αυτοσεβασμός, ελευθερία, θα σου πει ακριβώς το αντίθετο από τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των κυβερνήσεων από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Όσο για τα πολιτικά ΚΟΡΑΚΙΑ που λυμαίνονται την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ τόσα χρόνια κάνοντας τη ζωή ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ το σύνταγμα που τόσο εύκολα προδώσαν ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ το λέει καθαρά:

Ισόβια φυλάκιση (εγώ δεν είμαι επιηκής, προτείνω ψυχρά τη θανατική ποινή, και την άμεση δήμευση ΚΑΘΕ περιουσίας των και των οικογενειών τους μέχρι τρίτου βαθμού).

Το μέλλον θα δείξει για πόσο ακόμα θα ΑΝΕΧΕΣΤΕ να σας δουλεύουν ένα μάτσο ηλίθιοι και να σας παραμυθιάζουν για ένα δημόσιο χρέος ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ δημιούργησαν, ενώ φτάσαν στο σημείο να ξεπουλάνε τη χώρα από το 2009 ενώ τα χαράτσια πέφτουν βροχή, τα εργασιακά δικαιώματα πήγανε στο πάτο, οι συντάξεις κόβωνται, τα επιδόματα ανύπαρκτα, και το μέλλον των παιδιών σας είναι η υποδούλωση ή η μετανάστευση.

Αντέχετε; Τα εργαλεία τώρα πιά είναι ΠΑΝΤΟΥ... Βάλτε Backtrack Linux, κάντε μια αναζήτηση στο youtube για DDOS attack και μαθαίνετε σε ΜΙΑ ΜΕΡΑ πως να ρίχνετε κυβερνητικά sites.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου