Translate

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Παρατηρήσεις της ημέρας που έφυγε

Και επειδή πάνε να σας πείσουνε ότι πρώτα βγήκε το κέτσαπ και μετά η ντομάτα...

Όχι καρντιά μου, πρώτα πρέπει να σας ΦΟΒΗΘΟΥΝ οι πολιτικοί αυτής της χώρας, και μετά να ευημερήσει ο φτωχός, ο άνεργος, ο άστεγος, ή οποιοσδήποτε έχει ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ από τις σάπιες πολιτικές από το 1974 μέχρι σήμερα.

Όποιος ΔΕΝ έχει ιστορική μνήμη αλλά ΚΑΙ κρίση είναι απλά ΜΙΣΘΩΤΟΣ του συστήματος που κατέστρεψε ΚΑΙ την οικογένειά μου, αλλά ΚΑΙ ένα κάρο κόσμο που έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ ενάντια σε ντόπια και ξένα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που έχουν ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ το μέλλον σας και ετοιμάζονται για το ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ χτύπημα φέτος.

Δικαιοσύνη; Την είδαμε και στα δικαστήρια Τρικάλων, αλλά και σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη που προφυλακίζονται και φορτώνονται κατηγορίες αθώοι -καταστολή στο φουλ.

Ελευθερία; Διαδηλωτές συλλαμβάνονται σε όλη την Ελλάδα, και μάλιστα προφυλακίζονται απλά επειδή διαδηλώσανε, τοπικά παραδείγματα ΔΙΑΔΕΣ ξεβρακώσαν Τρικαλινό για σωματική έρευνα -και ο μαλάκας δεν τους ΓΑΜΗΣΕ στις μυνήσεις.

Παιδεία; Τον μαλάκα τον χουντικό τον Μπαμπινιώτη έχουμε υπουργό παιδείας.

Ψωμί; Τρώμε σαβούρες από supermarket για να ζήσουμε οι περισσότεροι.

Οικονομική βία; Στο μάξιμουμ, όταν λες ότι έχεις δουλειά σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.

Υγεία; Με το τελευταίο μνημόνιο τα νοσοκομεία θα αρχίσουν να κλείνουν, ενώ γενόσημα άνευ ελέγχου θα σκοτώσουν κόσμο.

Πολιτική; Οι ευγενείς ΑΧΡΗΣΤΟΙ Έλληνες πολιτικοί με ιστορικά αποδεδειγμένη εμπλοκή τους στη χούντα, ή συνεργασία με τους γερμανούς στον Β' παγκόσμιο, μπήκαν πάμφτωχοι και τώρα έχουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ενώ οι μισθοί τους ανεβαίνουν και σένα σου λένε θα πάρεις από 200 μέχρι 450 αλλιώς αυτοκτόνα. Χώρια την οικογενειοκρατία που διαιωνίζει τη παρακμή τους.

Μέλλον στην Ελλάδα; Υποδούλωση, μετανάστευση ή ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου