Translate

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Το όνειρο...

★ Είδα ένα όνειρο χτες... Από αυτά τα αισιόδοξα τα περίεργα.

Οι απλοί Έλληνες πολίτες λέει κατάλαβαν ότι τέσσερις δεκαετίες χρησιμοποιούσαν πολιτικοί και μεγαλομιζαδόροι τις λέξεις δημοκρατία, και δικαιοσύνη για να αδειάζουν τα δημόσια ταμεία και αποφάσισαν να πάρουν το αίμα τους πίσω μονομιάς.

Άρχισαν να συναντιούνται πρώτα μέσω τοπικών κινημάτων με ακομμάτιστο χαρακτήρα. Μετά οι πλατείες γεμίσανε με κόσμο. Μετά κάποιος τους σφύριξε ότι το ελληνικό σύνταγμα προβλέπει λαϊκά δικαστήρια και καταδικαστικές αποφάσεις σε περιπτώσεις εσχάτης προδοσίας όπως αυτή που διανύουμε το 2012.

Τα σκάνδαλα Παπανδρέου, Παπαδήμου και Παπούλια ήταν πια τόσο μεγάλα που τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ δέν μπορούσαν να τα αποσιωπήσουν.

Μετά τις πρώτες καταδικαστικές αποφάσεις, άρχισαν να φεύγουν οι πρώτοι πολιτικοί κακήν κακώς.

Ο Παπαδήμος, ο Παπούλιας, ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Πάγκαλος, ο Καρατζαφέρης και ο Σαμαράς και αρκετοί υπουργοί και βουλευτές βρέθηκαν κρεμασμένοι έξω από τα σπίτια τους από δικαίως αγανακτισμένους και αποφασισμένους Έλληνες που βαρέθηκαν να περιμένουν πολιτική λύση στην οικονομική δικτατορία που ζούσαν.

Ο Τσίπρας έφυγε όπως και η Παπαρήγα για να αποφύγουν τις κρεμάλες μιας και η αριστερά ΔΕΝ ήθελε να πάρει την εξουσία όπως έχουν δηλώσει άλλωστε και οι ίδιοι.

Οι λαϊκές συνελεύσεις αποφάσισαν και κάτι καινούριο:
Νέο νόμισμα και τερματισμό των διαβουλεύσεων με Δ.Ν.Τ. και Τρόικα, όπως και διαγραφή ΟΛΟΥ του πλασματικού χρέους. Όλα τα ψευτονομοσχέδια που υπογράφηκαν το 2011 ακυρώθηκαν και η Ελλάδα απέκτησε ΞΑΝΑ εθνική κυριαρχία, μιας και ακυρώθηκαν ΟΛΕΣ οι συναλλαγές και το ξεπούλημα στους διεθνείς τοκογλύφους.

Η οικονομία ξαναπήρε μπρος, οι Έλληνες απελευθερωμένοι από τους κωλοτραπεζίτες και τα τρελλά χαράτσια ξανάρχισαν να ευημερούν, και άρχισαν τα παιδιά να χαμογελάνε παίζοντας ξανά στις αλάνες ανέμελα.

Οι Έλληνες διεκδίκησαν το χρυσό των Ελλήνων που είχαν φάει οι ευρωπαϊκές τράπεζες αρκετές δεκαετίες πριν, πήραν τις γερμανικές αποζημιώσεις που χρωστάγανε οι Γερμανοί, και άρχισαν πιλοτικά προγράμματα φωτοβολταϊκών ώστε να έχουν κωμοπόλεις δωρεάν ρεύμα.

Η Ελλάδα άρχισε ΠΑΛΙ να παράγει πολιτισμό μιας και η παιδεία αναδιαρθρώθηκε και τα φροντιστήρια κρίθηκαν άχρηστα όπως και η παραπαιδεία που ταλάνιζε τέσσερις δεκαετίες τους μαθητές.

Και μετά ξύπνησα και είδα έναν ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ονόματι Λουκά Παπαδήμο, να μου εύχεται χρόνια πολλά στο όνομα της οικονομικής χούντας που πρεσβεύει και υπηρετεί. ★

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου