Translate

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Επίλογος; Ή μια νέα αρχή;

Όποιος έχει διαβάσει τα περιεχόμενα του παρακάτω γκρουπ νομίζω ότι έφτασε στο λογικό συμπέρασμα που επιδίωξα:

https://www.facebook.com/groups/177198335703705/


Την ΑΦΥΠΝΙΣΗ και τη ΠΛΗΡΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του μέσου Έλληνα -τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο-, από την ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗ, τις τύψεις και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ δημιουργεί ΕΝΟΧΕΣ όσον αφορά την ΕΚΡΥΘΜΗ πολιτικοοικονομική δικτατορία που ζει.

Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι απλά:

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ λαϊκά δικαστήρια σε τοπικό επίπεδο, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ τους Έλληνες προδότες πολιτικούς, ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ να φυλακιστούν ΙΣΟΒΙΩΣ, όπως ακριβώς ορίζει το ελληνικό σύνταγμα.

ΞΕΧΑΣΤΕ τα τραπεζικά παπαγαλάκια και τη παπαρολογία με τα PSI και όλα τα σχετικά που σας πιπιλίζει η κυβέρνηση Παπαδήμου και τα παρουσιάζει ως κύριο θέμα συζήτησης. Όσοι ΔΕΝ γνωρίζουν, ας διαβάσουν το πως και το γιατί έγινε όλη η ιστορία στο παραπάνω λινκ. Η όλη ιστορία ήταν ένα παγκόσμιο πείραμα που στην Αργεντινή και στην Ισλανδία ΑΠΕΤΥΧΕ. Η Ελλάδα υποδουλώθηκε.

Η χώρα τελεί σε καθεστώς ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, από μόνοι σας, χωρίς να περιμένετε πολιτική λύση από νεοταξικά αποβράσματα, ή κόμματα -που μόνο στόχο έχουν το χρήμα.

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

Όσοι ξυπνήσατε, ενημερώστε και τους φίλους και συγγενείς σας.
Όσοι βολευτήκατε, ή βουλιάζετε στην απάθεια, λυπάμαι χάσατε.

Σαν επίλογο να θυμίσω ότι όσοι νομίζετε ότι η νέα παγκόσμια τάξη είναι με το μέρος σας, πλανασθε πλάνην οικτρά. Δεν είστε παρά πιόνια, και κάθε χαρακτηρισμός είναι λίγος.

Τουμπάρετε τη σκακιέρα των νεοταξικών «ηγετών» και θα καταλάβετε πως εσείς, οι άνθρωποι έχετε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ αξία από αυτούς.

Η αντίσταση σε ΟΛΑ τα μέτωπα στα πλάνα της νέας τάξης πραγμάτων είναι η λύση, τη δέχεστε καλώς, ΔΕΝ τη δέχεστε; Θα μας βρείτε απέναντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου