Translate

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Το σύνταγμα σαν όπλο σε περιπτώσεις εσχάτης προδοσίας

Το ελληνικό σύνταγμα προβλέπει σε περιπτώσεις εσχάτης προδοσίας όπως αυτή που διανύουμε λαϊκές συνελεύσεις και καταδικαστικές αποφάσεις για όλους τους εμπλεκόμενους.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το ελληνικό κοινοβούλιο υπογράφοντας το νέο μνημόνιο αυτομάτως καταπάτησε το ελληνικό σύνταγμα.

Μόνη λογική συνέπεια είναι σε κάθε πλατεία και συνέλευση πολιτών να καταδικάσουμε τους εθνοπροδότες και να απαιτήσουμε την ισοβια φυλακισή τους έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος με συνοπτικές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες για τη συνέχεια.

Οφείλουμε να απομακρύνουμε από την εξουσία τραπεζίτες και διεφθαρμένους πολιτικούς ώστε να σταματήσει η διαρκής κρίση που αυτοί και μόνο αυτοί προκάλεσαν.

Το φωτεινό παράδειγμα της Ισλανδίας δείχνει το δρόμο για τους απλούς πολίτες μακρυά από την οικονομική δικτατορία που έχει επιβληθεί σε όλους τους Έλληνες πολίτες. Τα κατάφεραν με λαϊκές συνελεύσεις και πέταξαν έξω τραπεζίτες καί διεφθαρμένους πολιτικούς.
  


Παρακάτω είναι κάποιες σχετικές αιτήσεις από απλούς πολίτες για να υπάρξει ανατροπή  του φάυλου κύκλου της εξαθλίωσης του μέσου Έλληνα από τραπεζίτες και διεφθαρμένους πολιτικούς.


Διαδώστε τις:


1) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
 http://www.gopetition.com/petitions/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B5.html




2) ΑΡΣΗ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
http://www.gopetition.com/petitions/%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B5-4.html 


3) ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
http://www.1millionsignatures.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου